Τιμολογιακή πολιτική

Με εγγραφή στην ιστοσελίδα livetoday.gr, μπορείτε να λαμβάνετε το σύνολο των υπηρεσιών δωρεάν για 14 ημέρες (διάστημα δοκιμής, Trial Pack). Μετά την παρέλευση του δωρεάν χρόνου, για τη συνέχιση της χρήσης των υπηρεσιών, απαιτείται συνδρομή. Διάστημα δοκιμής Trial Pack 14 ημερών παρέχεται μόνο κατά την πρώτη εγγραφή χρήστη.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες της ιστοσελίδας livetoday.gr προσφέρονται με συνδρομή 25,00 ευρώ/μήνα. Η αξία της συνδρομής είναι σταθερή και η πρόσβαση στις υπηρεσίες είναι απεριόριστη χρονικά.

Εξαιρείται η υπηρεσία BetQuiz, η οποία προσφέρεται δωρεάν, για πάντα και για τη χρήση της, δεν απαιτείται εγγραφή χρήστη.

Οι υπηρεσίες Personal Προγνωστικά και Live Μεταβολές αποδόσεων απαιτούν εγγραφή χρήστη. Μετά τις 14 ημέρες δωρεάν δοκιμής (Trial Pack), ο λογαριασμός σας στην ιστοσελίδα livetoday.gr θα σας ζητήσει να καταθέσετε μηνιαία συνδρομή, διαφορετικά θα καταστεί ανενεργός.

Η πληρωμή της μηνιαίας συνδρομής γίνεται με 3 τρόπους:


Ένας μήνας ΔΩΡΟ!

Με ολοκληρωμένες συνδρομές 3 συνεχόμενων μηνών, παρέχεται αυτομάτως επιπλέον ένας ολόκληρος μήνας δωρεάν. **Για να θεωρούνται συνεχόμενοι οι μήνες συνδρομής, θα πρέπει να μην παρεμβάλλεται ούτε λεπτό της ώρας ανάμεσα στις ανανεώσεις (απολύτως διαδοχικές ανανεώσεις).

Προβολή σε μέχρι 3 συσκευές!

Η προβολή των ολοκληρωμένων υπηρεσιών της ιστοσελίδας livetoday.gr επί συνδρομή δύναται να γίνεται απρόσκοπτα με το ίδιο e-mail/username και password για ολόκληρο το διάστημα των 30 ημερών από 3 διαφορετικές συσκευές (pc, laptop, tablet, smartphone, TV κ.ά.) του ίδιου χρήστη.


Ανάμεσα στις υπόλοιπες συνδρομητικές ιστοσελίδες που προσφέρουν στοιχηματικές υπηρεσίες, η σελίδα livetoday.gr προσφέρει τις πιο ασφαλείς συναλλαγές, με 3 αποδεκτούς και 100% αξιόπιστους τρόπους πληρωμής: πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες, τραπεζικό έμβασμα, PayPal. Ανάμεσα σε ελληνικές ιστοσελίδες παρεμφερούς περιεχομένου, μόνο στη σελίδα livetoday.gr θα βρείτε πληρωμές με κάρτες!

Υπηρεσίες που παρέχουμε